Aanplanten bomen Apeldoorn bestrating Apeldoorn bomen Apeldoorn totaalbeeld Draadkluiten maken Lindes langs trambaan Madrid eindbeeld Royal docks London Uitzetten bomen

Een totaaloplossing voor groenprojecten

Grolsch Veste, Enschede


Na de laatste uitbreiding van de Grolsch Veste in 2011 werd ook het plein voor het stadion opnieuw ingericht.

Het stadion van FC Twente en het daarbij liggende station Drienerlo worden dagelijks door de omliggende bedrijven gebruikt en wekelijks wordt het plein overlopen door duizenden supporters.Projecten

Artist impressionbns-var8_0016


Aanleg maart 2013

mf11786     dsc_0051


Juni  2013

dscf1038


Juli 2013

dsc_0283

 

Juli 2016

dsc_0050dsc_0013

dsc_0011

dsc_0004

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volgens het Clever Green Solutions principe is in Enschede in het voortraject meegedacht over soortkeuze en geadviseerd over de inrichting van de groeiplaatsen.

Vervolgens zijn er drieentwintig verschillende hoogstam en meerstammige bomen in 2 fasen aangeplant. Voor 6 bomen is ondergronds een schijnwaterstand gecreëerd in verband met de aanwezigheid van een betonnen dek.Het plein, inclusief de groene boomspiegels, is ingericht op een intensieve gebruikersdruk.

Clever heeft de bomen vijf jaar gemonitoord op ontwikkeling en waterbehoefte en het complete groenonderhoud aan bomen, boomspiegels en graszoden verzorgd.

Daarmee ligt de volledige regie en de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling en aangezicht van het project bij dezelfde partij; een extra garantie voor de opdrachtgever.